Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL & MrCash

Servicecenter

Bij Van Esch Tweewielers wordt u geholpen door verkopers met kennis van de producten en affiniteit met fietsen.

slider image

De beste servicebeurten

Bij aankoop van de fiets worden de van toepassing zijnde uitgebreide servicecontracten en de verzekeringsmogelijkheden met u besproken. Wij leveren u niet alleen de fiets maar regelen ook de service en nazorg goed voor u! 

Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde gereedschappen en materialen dus uw fiets is bij ons zeker in goede handen!

De servicebeurten kunt u bij ons telefonisch in laten plannen.
De 1ste beurt adviseren wij u na 3 maanden
2de servicebeurt adviseren wij na 6 maanden en
een 3de servicebeurt bij 12-16 maanden.

Unsplash
Unsplash

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie staat bij Van Esch Tweewielers een goede leenfiets voor u klaar.
Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan.

Tips voor onderhoud

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij Van Esch Tweewielers kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

- Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.
- Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen.
- Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel?
- Werkt de verlichting nog wel goed?

Unsplash

Maak een afspraak en kom langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een fiets op maat? Kom langs voor een uitgebreid adviesgesprek. In dit gesprek stellen we de perfecte fiets voor u samen. Ook hebben we testfietsen beschikbaar.

Unsplash