Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL & MrCash

Riese & Müller

Maak een afspraak voor advies op maat.

slider image
Unsplash

Ervaringen Riese & Müller E-Bike

Riese & Müller is een Duits premium merk. Deze fietsen zijn geperfectioneerd tot in de puntjes en van top kwaliteit. Er is een flink assortiment fietsen verkrijgbaar. Riese & Müller levert uitsluitend elektrische fietsen waaronder stadsfietsen, transport (bak) fietsen en vouwfietsen.

Sinds de oprichting hebben Riese & Müller een flink aantal prijzen gewonnen voor design en innovatie. De fietsen zien er anders uit als dat je gewend bent. Ze zijn uniek van design en een technisch hoogstandje.

De Riese & Müller fiets

Het merk Riese & Müller kent vele voordelen. Zo is het een absoluut top kwaliteit product. Daarnaast zou is het een voorloper qua techniek en zien ze er prachtig uit. Je kunt een echt high end product verwachten wanneer je een Riese & Müller aanschaft. Daarnaast is er een ruim assortiment met verschillende soorten fietsen, voor ieder wat wils. De ligt prijs hoger maar je kunt er dan ook vanuit gaan dat er nergens op bespaard is. 
​​​​​​​
De fietsen zijn uitsluitend voor mensen die op zoek zijn naar een top kwaliteit fiets en waarbij  zij hoge prioriteiten en kwaliteitseisen mogen stellen. Daarnaast is er vaak een paar weken levertijd op dit soort fietsen omdat deze Custom made gebouwd naar de wens van de klant. 

Unsplash
Unsplash

Prima rijcomfort

Het rijcomfort is hoog. De fiets is voorzien van een verende voorvork en een verende zadelpen. Dat rijdt zeer aangenaam, ook op hobbelige wegen met kuilen, kasseien, grof grind en beschadigd asfalt merk je weinig van de oneffenheden.

Maak een afspraak en kom langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Riese & Müller op maat? Kom langs voor een uitgebreid adviesgesprek. In dit gesprek stellen we de perfecte fiets voor u samen. Ook hebben we testfietsen beschikbaar.

Unsplash