Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL & MrCash
Load 75 Touring

Riese & Muller

Riese & Muller
Riese & Muller
Load 75 Touring

Riese & Muller

Op voorraad in de webshop

7.019,

Verstuur

U kunt nu reserveren! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.
De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte stops en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit.En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.
 
Plezier en veiligheid zijn geen tegenstellingen meer.
Laten we eerlijk zijn: een “cargo-bike” wordt niet direct geassocieerd met plezier op twee wielen. Maar de Load met Control Technology brengt daar verandering in. Het geoptimaliseerde onderstel en de nauwkeurig afgestemde volledige vering zorgen voor optimaal comfort, veiligheid (ook bij hogere snelheden), een uitstekend weggedrag en daarmee de beste rijdynamiek. Trillingen en harde stoten door bijvoorbeeld kasseien of stoepranden worden duidelijk verminderd en u blijft altijd de controle houden. 
De grootste voor de kleintjes.
Tot wel drie kinderen kunnen comfortabel en veilig op de Load 75 zitten. De handige kap biedt uitstekende bescherming tegen regen. Een van de kinderen is daarbij naar de fietser toegekeerd, de andere twee zitten in de rijrichting. Door de extra ruime voetruimte heeft niemand daarbij last van zijn medepassagiers. Dit alles draagt gegarandeerd bij aan een ontspannen, gezamenlijke fietservaring.