Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL & MrCash
Urban Arrow

Family performance plus

Family performance plus
Urban Arrow

Family performance plus

Op bestelling

6.190,

Versturen

U kunt nu reserveren! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Superieure wendbaarheid

Zig-zag vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussende versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals je gewend bent, wendbaar en met comfortabele stabiliteit. 
 

Geen auto meer nodig

Overal is aan gedacht. We hebben een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker op de oprit kan laten staan.
 
Wat typeert een Urban Arrow
  • Altijd windmee
De Bosch Active, Performance en Cargo Line motoren met 400Wh of 500Wh accu zorgen alle drie voor een kilometers brede glimlach.

·Enviolo versnellingssysteem

De Trekking en Heavy Duty hub maken van schakelen een fijne en vloeiende ervaring. Vooral in combinatie met het Bosch-systeem werkt deze naaf als een geoliede machine.

·Optimale Accessoires

Maak je Urban Arrow af met goed doordachte en gebruiksvriendelijke accessoires.