Trek | 920

Trek 920 54 Matte Sandstorm NA

Trek 920 54 Matte Sandstorm NA
Trek 920 54 Matte Sandstorm NA
Trek | 920

Trek 920 54 Matte Sandstorm NA

2.099,

Verstuur

U kunt nu reserveren! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De 920 is een avontuurlijke allround toerfiets. Dankzij het racestuur en de 29er mountainbike-banden is hij stabiel en kan hij elke ondergrond aan die je tegenkomt tijdens bikepacking-expedities. Hij wordt geleverd met voor- en achterdrager zodat je een enorme hoeveelheid bagage kunt meenemen. Het enige wat jij moet doen is een plek op de kaart zoeken en er heen rijden.

Je bent avontuurlijk ingesteld. Voor jou zijn bagagecapaciteit en veelzijdigheid het allerbelangrijkst. Jij bent de vriend waar anderen hun campingspullen van lenen en je hebt dit jaar meer maaltijden bereid op een kampvuurtje dan op je kookplaat thuis.

Een lichtgewicht aluminium frame en voorvork, een 15 mm steekas voor/12 mm steekas achter, en een 2x10 SRAM mountainbike-aandrijving met geïntegreerde SRAM rem-/schakelhendels. Hij wordt standaard geleverd met Bontrager Duster Elite wielen, 29 x 2.0” XR1 Comp mountainbik...